info@jaspervanes.com
Hartenveld 39 1359 HT Almere
0031-6-27453572

Jeannette

Jasper maakt schitterende foto's zonder dat deze geposeerd overkomen. Je merkt zijn aanwezigheid nauwelijks en staat achteraf versteld van het resultaat, zeker een aanrader!

Anne

Wat hebben wij genoten van Jasper als fotograaf! Super professionele foto's hangen aan onze wand en zitten in ons boek!

Claire en Michel

Wij wilden alles behalve cliché foto's van onze huwelijksdag. Na wel 30 portfolio's bekeken te hebben stuitte we op de site van Dviews, we waren allebei meteen verkocht. Met Jasper aan boord kon het gewoon niet beter! Jasper ging zo spontaan te werk dat Michel en ik ons helemaal op ons gemak voelde met als resultaat echt schitterende foto's waarbij ik nog steeds een traantje van blijdschap moet laten wanneer ik ze weer bekijk. Jasper had maar weinig uitleg van ons nodig, hij begreep meteen wat wij in ons hoofd hadden en ging daarmee aan de slag. Erg creatief en af en toe lekker gek, waardoor we echt super foto's hebben van onze dag. Verder is Jasper in de omgang ontzettend prettig om mee te werken, heel flexibel en spontaan!

Chris en Marlon

Het is bijzonder mooi om te zien dat Jasper de ontspannen, vrolijke en liefdevolle sfeer heeft weten te vangen met zijn camera's. Het resultaat is prachtig en we zijn er nog iedere dag heel blij mee. Zijn werk is vrij en niet standaard geposeerd. Dat maakte voor ons dat we ons heel erg op ons gemak voelden. En dat de foto's ook alles behalve standaard zijn!

"Jasper is een topfotograaf van wereldniveau"

Pam

Nog steeds zijn we heel erg blij met de foto's die Jasper heeft gemaakt van onze bruiloft! Hij komt z'n afspraken na, is op tijd en maakt een héél mooi boek! Daarbij is íe ook nog erg aardig en relaxed. Als je originele foto's wilt vanuit een andere invalsthoek dan standaard, dan zit je bij Jasper goed!

Frans en Agnes

Jasper is een topfotograaf van wereldniveau en erg creatief! We hebben Jasper uit Almere naar Breda laten komen en wisten meteen dat zijn creativiteit absoluut bij ons past. We wisten dus wel dat we veel van Jasper konden verwachten, omdat we via zijn werk hem hebben gevonden en wisten welk mooie foto's hij maakt. Maar WOW, hij wist onze verwachtingen toch nog te overtreffen! We hebben dankzij Jasper fantastische foto's van een hele bijzondere dag en daar zijn we hem zeer dankbaar voor! Jasper is als persoon ook erg leuk en zeer fijn om mee te werken, dus absoluut een aanrader als je hele bijzondere en onvergetelijke foto's wilt hebben! En ja: we hadden ook de fotobooth in de avond - echt SUPER LEUK en een must have op een hippe bruiloft! 

Mariska en Daniel

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die op een moderne en mooie wijze onze liefdevolle dag kon vastleggen. Na de afspraak met Jasper wisten wij zeker dat hij de fotograaf was die we zochten. Wat een fijne vent en wat heeft hij al veel mooie bruidsreportages gemaakt. Op de dag zelf is Jasper fijn gezelschap. Hij stelt je op je gemak en creëert een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Gedurende de dag heb je niet in de gaten dat hij er is en zijn foto's maakt. En dan is daar een paar weken later het moment...het trouwalbum. Het was boven verwachting! Zo mooi! Krijg iedere keer weer kriebels in mijn buik als ik het album bekijk. Kortom: wij bevelen Jasper met heel veel plezier aan! 

Inge

We hebben heel prettig met dviews samengewerkt. Het was voor ons een ontzettende leuke dag. En Jasper paste er precies bij. Hij heeft momenten vastgelegd die niemand doorhad en details die wij anders gemist zouden hebben. Het album wat hij daarna nog gemaakt had, was ook helemaal zoals het wij het verwacht hadden. Jasper zouden we zo nog een keer vragen! en de photobooth is een echte aanrader!!!! 

Sanne en Ken

Nog iedere dag zijn we heel blij dat Japser op onze mooie dag de foto's heeft gemaakt! Toen we zijn site bekeken wisten we meteen: Hij moet de foto's maken op onze bruiloft! Toen we de foto's van onze bruiloft te zien kregen waren we even stil, WOW het was echt zo mooi! Iedereen die ons trouwboek bekijkt zegt, nog nooit heb ik zo mooie trouwfoto's gezien! Japser is ook super om er bij te hebben! Een echte aanrader om je mooiste dag door vast te laten leggen!

Lars en Brenda

Wij kunnen het niet meer eens zijn met alle berichten die anderen al over Jasper en zijn bedrijf hebben gepost. Als je houdt van creatieve foto's (niet de standaard bruidskiekjes en staatsportretten, al wil ie er daar ook best een paar van schieten voor opa's en oma's ;)) zit je bij Jasper zeker aan het goede adres! Hij denkt mee, improviseert en maakt de meest prachtige kiekjes! Wij zijn beide echt niet fotogeniek, maar toen ik de foto's zag, voelde ik me een waar fotomodel! En wat ook zeker klopt, is dat Jasper een super leuke gozer is. We vonden het jammer dat hij ons na zo'n intensieve samenwerking bij het diner 'moest' verlaten. Kortom: prachtige/ originele/creatieve foto's voor een goede prijs door een super leuke fotograaf; aanrader dus!!!

Nathalie en Bjorn

Jasper heeft voor ons onze mooiste dag vastgelegd. Niets dan lof! Hij heeft echt de essentie van wie we zijn vastgelegd. Prachtige foto's met een twist. Daarnaast, en dat was voor ons ook erg belangrijk, is hij gewoon een ontzettend toffe gast. Heel makkelijk in de omgang. Staat open voor vragen en suggesties. Ik heb hem aangeraden aan kennissen die nu ook gebruik van zijn diensten zullen maken op hun bruiloft.

Lammert en Annet

Wij waren gevallen voor de echt spontane huwelijksfoto's. Geen cliche's. Jasper is professioneel, spontaan en heeft humor! Tijdens de bruiloft waren we ook heel tevreden. Ook van gasten die meestal niet graag op de foto gaan, hebben we achteraf positieve reacties gehad.

Bovenstaande aanbevelingen zijn overgenomen van ThePerfectWedding.nl

5/5
Black and White Premium WordPress Theme